Vordingborg (Thomas)

Stilladsudlejning Vordingborg

Har du brug for et stillads til din kommende opgave? Hos Stilladstrailer kan du leje stilladser af forskellige størrelser og type i Vordingborg. Med en pakket og klar trailer, er det nemt og hurtigt at hente stilladset uden en masse ekstra tid.

Vil du leje et stillads i Vordingborg eller omegn, kan du kontakte vores udlejer her:

Udlejer i Vordingborg
Thomas Petersen

Adresse – Brydegårdsvej 10, 4760 Vordingborg
Telefon – 28767231
Mailthomas@stilladstrailer.dk
Mobilpay – 99880
CVR-nr – 34896615
Konto – Møns Bank Reg. 6140 konto 1021698

Hvilket stillads passer til din opgave?

Et stillads kan gøre mange opgaver nemmere, og endda hjælpe med at gøre en umulig opgave enkel. Derfor vil Stilladstrailer gerne være med til at gøre opgaven endnu enklere. Ved os henter du hurtigt og nemt en trailer med det ønsket stillads, det er pakket på en trailer, så du kan komme afsted hurtigst muligt. Når du afleverer stilladset igen, skal du blot pakke det ned på den trailer, du hentede det på og aflevere stilladset i Vordingborg.

Er du i tvivl om, hvilket stillads der vil passer bedst til din opgave, så er du velkommen til at give os et kald, så kan vi råde og vejlede dig til, hvilket stillads der vil passe bedst. Hos vores udlejer Thomas i Vordingborg kan du hente stilladser såsom bredt rullestillads, højt bukkestillads, lav bukkestillads og smalt rullestillads – vores stilladser favner altså mange opgaver. Vores stilladsudlejning i Vordingborg er altid klar til at hjælpe, så kontakt os i dag for en aftale om udlejning af stillads.

Viser alle 4 resultater

Er du vores nye udlejningspartner?

Så kontakt Kim
hos stilladstrailer.dk

og hør mere om at være partner i stilladstrailer.dk

20 32 92 24

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.