Horsens (Jakob)

Stilladsudlejning Horsens

Har du brug for en hurtig og nem stilladsudlejning i Horsens eller omegn? Så kan Stilladstrailer hjælpe dig med et bredt udvalg af forskellige stilladser. Vores stilladser er sikre og i en god kvalitet, der sikrer det optimale arbejdsmiljø.

Har du brug for et stillads i Horsens eller omegn, så kontakt følgende stilladsudlejer:

Udlejer i Horsens
Jakob Schou – Horsens stillads udlejning

Adresse – Nørrebrogade 64, 8700 Horsens
Telefon – 60137264
Mail – jakob@stilladstrailer.dk
mobilpay – 60137264
CVR nr. – 37374938
konto – Spar nord 9211 – 4566618228

Billig stilladsudlejning

Vi ved, at der er nogle faktorer, som man altid kigger efter uanset om man lejer som erhvervsperson eller privatpersoner – er det nemt, er det hurtigt og er det billigt. Derfor har vi taget de tre ting til os. Du får derfor muligheden for at hente det ønsket stillads i Horsens så hurtigt som du kan komme herud. Det bliver ikke nemmere, da stilladset allerede er pakket og klar til afhentning på trailer. Du skal blot kører afsted med traileren, bruge stilladset så længe det er nødvendigt og så aflevere det igen på samme adresse. Hos Stilladstrailer gør vi alt, hvad der står i vores magt for at gøre stilladsudlejning i Horsens og andre byer nemt og overskueligt. Og vores priser taler vist for sig selv, du kan se dem her

Se vores priser

Hos Stilladstrailer tør vi derfor godt at sige, at vi opfylder de tre krav: nemt, hurtigt, billigt.

Hvis du har brug for vejledning inden for stilladstyperne, så kan vi hjælpe dig med at udvælge det stillads, som er optimalt til din opgave.

Stillads udlejning Aarhus

Søger du stillads udlejning i Aarhus, så kan du også leje dette gennem os. Vi har de samme stillads typer tilgængelige i Århus som ved de andre udlejningssteder, og ellers skal du blot kontakte Jakob på ovenstående nummer for at leje et af stilladserne i Århus eller omegn.

Viser alle 3 resultater

Er du vores nye udlejningspartner?

Så kontakt Kim
hos stilladstrailer.dk

og hør mere om at være partner i stilladstrailer.dk

20 32 92 24

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.