Mørkøv (Gorm)

Stillads Holbæk

Hos Stilladstrailer kan du leje et stillads på daglig basis i Mørkøv nær Holbæk. Med vores stilladsudlejning bliver det nemt at hente et stillads hurtigt – det eneste du skal, er at hente traileren ved udlejer og køre afsted. Vi ved nemlig, hvor dyrebar tid kan være, og derfor gør vi vores bedste for, at du kan komme hurtigt afsted. Når opgaven er færdig, skal stilladset blot afleveres samme sted som afhentningen.

Har du brug for et stillads i Holbæk eller Mørkøv, så kontakt Gorm Toftegaard, der udlejer stilladser i Mørkøv nær Holbæk.

 

Udlejer i Mørkøv
Gorm Toftegaard

Adresse – Tømmerupvej 48A , 4440 Mørkøv
Telefon30226667
Mailgorm@stilladstrailer.dk
MobilpayKommer senere
CVR nr. 40664769
Konto – Danske Bank 3409 – 12850395

Hvad koster det at leje et stillads?

Mange tror, at det koster det hvide ud af øjnene, når man skal leje et stillads – og det kan det også hurtigt gøre, men hos Stilladstrailer gør vi, hvad vi kan for at holde prisen helt i bund. Derfor skal du også selv hente stilladset på udlejningsstedet, hvilket gør det utroligt nemt og hurtigt for dig at kommer hurtigt videre med opgaven.

Hvad det koster at leje et stillads afhænger selvfølgelig af, hvilket stillads du ønsker at leje og hvor længe, men herunder kan du se vores prisliste, så du kan få et overblik over, hvad det vil koste for dig at leje et stillads hos Stilladstrailer.

Se vores priser

Vi tilbyder både udlejning af stillads i Holbæk, Roskilde, Vordingborg, Aalborg, Horsens og nær Køge, så du altid er i nærheden af et udlejningssted.

 

Viser alle 4 resultater

Er du vores nye udlejningspartner?

Så kontakt Kim
hos stilladstrailer.dk

og hør mere om at være partner i stilladstrailer.dk

20 32 92 24

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.